Ik ben Dirk De Moor.

Gepokt en gemazeld in de zakelijke journalistiek en copywriting. Vertrouwd ook met de ondernemerswereld en met corporate communicatie.

Klanten waarderen de combinatie van mijn vaardigheden als journalist, senior copywriter en projectmanager. Ze weten dat ze kunnen rekenen op een stipte opvolging en krijgen kwalitatieve teksten netjes binnen de afgesproken deadline aangeleverd.

Bovendien kunnen ze me met een gerust hart vragen om vertalers en fotografen aan te sturen.

“Elk bedrijf heeft een verhaal te vertellen”

Heeft een schrijfopdracht een journalistieke inslag of is er een strikte corporate tone of voice nodig? Mijn redactionele ervaring bij onder meer De Standaard, Trends en Knack en mijn kennis van corporate communicatie zet ik flexibel in.

Specialisatie bedrijfsboeken

Ik geniet van het metier van interviewen en van het luisteren naar iemands verhaal. Tegelijk heb ik een voorliefde voor researchen: een onderwerp of geschiedenis helemaal uitspitten en verhelderen.

Doorheen de jaren werden omvangrijke schrijfopdrachten mijn specialisatie: van ghostwriting van persoonlijke boeken tot het uitwerken van bedrijfsboeken. Daarnaast leen ik mijn pen met plezier voor artikels en magazines rond economische en ondernemersthema’s.